Enorm interview Stentor over Dr. Nicolet

Interview in Stentor over MooierMens.app van Dr. Nicolet, 21-11-2019
Stentor interview Dr.Nicolet (2019)

Na 21 november weet iedereen die de Stentor leest het ook: “Nicolet Theunissen uit Apeldoorn zet alles op wereldwijde verdubbeling van positief gedrag”.

Een grote foto op de voorkant van het Stentor-Apeldoorn katern, een interview met foto’s over bijna twee pagina’s, ik werd er verlegen van! Deze keer was het de journalist Lex van Kooten die uitgebreid stil stond bij het verhaal achter MooierMens.app:

Voorpagina Stentor Apeldoorn katern met aankondiging interview 21-11-2019
Voorpagina Stentor (2019)

“Nicolet Theunissen gaat met haar app MooierMens voor een wereldwijde verdubbeling van positief gedrag. De 54-jarige Apeldoornse ontwikkelingspsycholoog, ondernemer en uitvinder heeft er al haar geld op gezet. Waar komt die onstuitbare drang vandaan”

Lex had het vorige stuk in de Stentor gelezen en belde me met de opmerking: ik denk dat hier meer verhaal achter zit en wil je graag interviewen. We hebben twee uur lang zitten praten en ik ben enorm blij met het resultaat. Mijn beweegredenen, MooierMens.app zelf en onze missie kwamen duidelijk voor het voetlicht.

Interview in Stentor over MooierMens.app van Dr. Nicolet, 21-11-2019
Stentor interview Dr.Nicolet (2019)

De foto die Rob Voss erbij heeft gemaakt was ook bijzonder. Het was een aparte ervaring om een fotoshoot te doen in de Hoofdstraat in Apeldoorn, terwijl de mensen aan alle kanten om mij heen liepen. En ik maar onverstoorbaar blij kijken. Ik kreeg veel vragen over hoe ik zo scherp op die foto terecht kwam en de mensen om mij heen zo vaag. Rob plaatste een op afstand bestuurde flitser op statief achter mij en gebruikte een iets langere sluitertijd. Ik moest dus vooral stil blijven staan en mijn lach vasthouden. Uitdaging. Ik stond midden in de Hoofdstraat in Apeldoorn en de meeste mensen liepen met een wijde boog om me heen. Ik denk niet dat ze dachten dat ik een fotomodel was 🙂 . Plotseling stak een jongetje in een blauw jasje vlak voor me de straat over en ineens hield niemand meer rekening met mij zodat ik aan alle kanten door mensen omringd was. Precies wat we hoopten van de foto!   Lees het hele interview hier. En heb je na dat verhaal zin om zelf aan de slag te gaan met MooierMens.app? Maak dan gratis kennis!

Probeer het eens!

Nicolet Theunissen

Inloggen