Sverre Prins stelt zichzelf voor

Sverre Prins stelt zichtzelf voor bij Future Life Research

Over mij

Mijn naam is Sverre Prins, ik ben 18 jaar, en ik werk sinds september bij Future Life Research. Mei 2020 heb ik mijn vwo-diploma behaald en ik heb ervoor gekozen een tussenjaar te nemen. Zo kan ik sparen voor mijn studie en een goed overwogen studiekeuze maken.
Verder ben ik een echte boeken-nerd, hou ik van gezelligheid en ben ik ook werkzaam als barman bij Restaurant de Smoezer hier in Apeldoorn.

Wat ga ik doen bij FLR?

Ik ga onder andere documenten en web-pagina’s naar het Engels vertalen voor Future Life Research, MooierMens.app, en Velco‘s Online Academy. Zo zorgen we dat zowel Velco Online Academy als MooierMens.app door een breder publiek begrepen kunnen worden, een echte ‘step up’ dus!

En waarom nou dat vertalen? Persoonlijk heb ik Engels altijd al leuk gevonden, en heb ik ook verschillende examens in de taal behaald. Het FCE (First Certificate in English) van Cambridge Assessment English instituut bijvoorbeeld, is daar een van. Daarnaast ben ik ook bezig om mijn C1 Advanced (Cambridge English: Advanced) te halen. Mijn kennis en passie voor taal ga ik vreugdevol toepassen bij het vertalen van Future Life Research, Velco en Mooiermens.app!

Sverre Prins

Inloggen